Taula pel dret a decidir.

Taula dret a decidirEl proper dia 22 d’ abril, l’ ANC ha convocat a totes les entitat, partits i associacions a un solemne acte per tal de constituir una taula de persones i entitat que manifestin la seva voluntat que es faci la consulta el proper dia 9 de novembre. La gent del PUSA hi serem, i signarem el document per què entenem que a la gent se’ ha d’ escoltar, i que votar mai pot ser un perill ni quelcom dolent. PUSA sempre s’ ha manifestat a polític en els temes més enllà de la política municipal, i per això no tindrà un posicionament ni a favor ni en contra de cap de les preguntes que es formulin el dia de la consulta, malgrat que els nostres regidors tinguin les seves conviccions en aquest sentit molt clares. Però en tot cas farem campanya per tal que ens deixin votar.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment