Entaulats.

Revista d Aqui

La revista ” d’ aquí” publica al número d’ aquest mes un article sobre Els Entaulats. Un grup d’ amics, que sovint prenem el cafè al Sui quan deixem els nens a l’ escola o simplement venim a petar la xerrada abans de començar les tasques diàries, varem fa uns mesos pensar en  crear una associació gastronòmica i de tertúlia, anomenada els Entaulats. Sense cap altre pretensió que menjar bé i parlar de política, actualitat, esports o de temes culturals. L’ objectiu no era altre que conèixer gent i restaurants destacats del Vallès Oriental i fer-ne una petita ressenya mensual de la trobada.

Ja han passat historiadors com Joan Garriga, polítics com l’ Alcalde de Llinars, o en Josep Mas director del 9 Nou i molts altres hi seran de ben segur.

Així, la iniciativa consistia en portar un convidat a dinar per tal que entre tots tinguéssim un col·loqui sobre els temes plantejats entre els comensals.

Una iniciativa força interessant, que ens permet conèixer gent destacada de la vida cultural, política, esportiva o social del nostre entorn dins un ambient distés de sobretaula, i una manera també de fer país, donat a conèixer la gastronomia de la zona privilegiada on vivim.

Salut i bon profit als entaulats.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment