Moció per a la sobirania fiscal. Una nova estafa convergent.

El vídeo del Ple del 30 de maig no te desperdici. Presenten una moció per pagar els tributs municipals a la Generalitat per tal que quan arrivi el moment de donar el pas cap a la independència la Generalitat tingui ja un coixí financer, però a l’ hora, diuen que com que no saben si es o no legal, la presenten sense concretar quan serà efectiva.

PUSA va plantejar que el més coherent hauria estat esperar al dictamen jurídic pertinent i un cop clar la licitud de la mesura, presentar la moció amb una data ja fixada a partir de la qual començar a liquidar a la Agència catalana de tributs. Però el que es vol, es fer veure que s’ està d’ acord amb el procés, però sense mullar-se. Intentant seguir arreplegant uns quants vots nacionalistes. PUSA no entrarà en aquests jocs polítics tan barruers.

mocio sobirania fiscal

 

 

 

 

 

 

http://www.youtube.com/watch?v=2t3zFdCdjK0&feature=player_detailpage#t=1s

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment