Eleccions municipal: qui es presenta?

Partits eleccons 2015El Decret del passat dimarts, h fet públiques les candidatures que es presentaran a les eleccions municipals del 24 de maig a Sant Antoni. Seran 7 partits, com fa 4 anys, però en lloc del PSC hi trobem a Volem i en lloc de Solidaritat i tindrem als independents de CanVi per Vilamajor.

Com a dades rellevants, podem afirmar que el PP presenta una llista on sembla ser la majoria de candidats no son veins de Sant Antoni, segurament es tracte de candidats de “relleno” per tal de poder obtenir els vots necessaris per obtenir més diputats provincials. Una frau als electors que no es mereixen aquesta manca de respecte.
Noves forces com Volem es presentaran a la pugna electoral. Una formació que aprofita l’ embranzida de partits com Podemos i que a dia d’ ara son una incògnita. L’ altra força nova és CanVi, liderada per un vell conegut de tots, en Raül Valentin. Saber si Volem afectarà en major o menor mesura els resultats de CanVi, és tot una incògnita.
AIV canvia el seu veterà lider, Josep Ginesta, per l’ ex regidor del PP al 2012. El caràcter personalista dels Autèntics Independents de Vilamajor fa que la marxa del seu lider pugui afectar els resultats de la formació.

ERC i CiU, que pel que sembla ja tenen un pacte signat per governar, és presenten de nou amb l’ esperança que el procés els doni un cop de mà.

EL PUSA, com sempre va per lliure i a la seva, esperant que la feina feta aquest quatre anys d’ oposició, es tradueixi en més vots i regidors, la qual cosa ens permeti ser la clau per formar Gobern.

Moltes incògnites obertes i pocs dies per destapar les. Esperarem al 24 de maig per descobrir quina ha estat la voluntat dels veïns i quin Gobern tindrem els propers quatre anys.

Comparteix

4 Responses

 1. Sr. Ferran Calvera, realment estem sorpresos de la clarividència que gaudeixes al afirmar que ERC i CIU a Sant Antoni tenim un pacte signat. Suposo que hauràs vist el document? Pel que a nosaltres fa no tenim constància de la seva existència i….. pacte de sang puc assegurar que no l’hem fet. La política de cabaret, de teatre del dolent, no porta a enlloc i faltar a la veritat tampoc, pel que veiem sembla ser que és la línia que penses seguir en propers mandats. Nosaltres, la gent d’ERC, fem política per tota la gent, sense importar-nos la seva condició ni procedència i a més a més la fem de país, perquè ara toca.
  Estem a les portes d’unes eleccions molt importants, les del 25 de maig, no volem frivolitzar, dels resultats que s’obtinguin, alhora de pactar, ho farem en clau de primer la gent, després poble i país.

  • Pactes ERC - CiU
   No tenim cap bola de vidre que ens digui que passarà al futur. Ens limitavem a fer-nos resó de les noticies aparegudes als mitjans, en aquest cas a El Singular.cat

   • Tot i seguint sorpresos, ara veiem la font d’on heu tret la notícia, la qual no fa referència a Sant Antoni en cap cas, no?
    Tenim plena autonomia per decidir. En qualsevol cas no ens preocupa en absolut aquest tema.

   • Ens alegra saber-ho, i esperem que d’ una vegada podem fer entre tots un gir a la forma de governar que aquests darrers 16 anys ens ha dut CiU.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment