Assemblea Alfou 2015.

AP alfou 2015El passat dia 17 d’ abril va tenir lloc a la Rectoria d’ Alfou, l’ assemblea de propietaris amb una participació d’ unes 50 persones.

Aquesta vegada, l’ alcaldessa i el regidor d’ urbanisme van assistir-hi. Van justificar les seves absències els anteriors 4 anys, al·legant que no havien estat convidats. Casualment, a un mes de les eleccions, a la Junta d’ Alfou se li va ocórrer fer-ho per primera vegada . També dona la casualitat que el Vicepresident de la Junta és candidat per CiU a les properes eleccions.

Quantes casualitats juntes oi?

Un cop més PUSA va demanar que es reformessin els estatuts de la Junta, que tenen més de 30 anys. Malgrat presentar la sol·licitud d’ un nou punt a l’ ordre del dia ,- feta amb un més d’ anatelació-, no va ser inclosa per raons desconegudes.

PUSA al torn de pregs i preguntes va fer una proposta de limitació de mandats, reducció de la Junta a 5 membres i limitació del nombre de vots delegats per persona. De fet, la Junta va portar uns 30 vots delegats, la qual cosa els va permetre aprovar o rebutjar allò que estimessin oportú segons anesin les votacions dels que si  vàrem anar físicament.

Des de PUSA creiem que moltes coses han de canviar en la manera de funcionar dels òrgans de govern d’ Alfou, i que la renovació ha de ser periòdica, si no volem caure en l’ anquilosament i l’ immobilisme de les persones i les formes.

També creiem que la Junta no hauria de prendre partit per cap formació politica que es presenti a les eleccions, i més quan la junta ens ha de representar a tots.

Cap de les nostres iniciatives van ser tingudes en compte, però seguirem insistint al proper any.

 

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment