Problemes amb el telèfon: avaria?

Sabotatge linees PungolesSegons ens han informat mitjançant el grup de whatsapp de les Pungoles, forces carrers d’ aquesta urbanització estan afectats per una manca de linea de telèfon i Adsl. Els carrers afectats son de moment: Turó de l’ Home,Puigllançada, Collformic, Puigmal, Avda Pirineus en part, Aneto, Tagamanent, i Montsant. En alguns casos hi ha telèfon però no adsl o la vel·locitat és més lenta del que és normal.

Fetes les gestions oportunes davant l’ Ajuntament, hem pogut aclarir que la causa del mal funcionament del telèfon es deguda a una vaga de tot el personal eventual de les més de 100 empreses que tenen subcontractat el servei de manteniment. Aquestes empreses tenen tan sols un 25% de personal fixe, hi la vaga afecta a la quasi totalitat del personal eventual. Per tant l’ afectació és general, a tot el país.

L’ Ajuntament, arrel de la nostra denúncia s’ ha posat en contacte amb els responsables de la companyia telefònica i amb la Generalitat i estan treballant per donar-hi resposta al més aviat possible.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment