Mans a l’obra a les piscines de Les Pungoles.

Gràcies a les denuncies fetes des de el Blog de Les Pungoles Opina i Viu i de la nostra web del PUSA, (https://pusa.cat/2011/05/piscines-de-les-pungoles/) l’ Ajuntament i concretament la Regidoria d’ esports, s’ han posat el “mono” de treball i han començat a arranjar les piscines municipals de Les Pungoles.

L’ Israel Sugranyes i en Ferran Calvera, regidors del PUSA van mantenir una reunió el passat dia 22 de juny amb els responsables de les regidories de Esports i Cultura per tal de donar suport al restabliment de les Festes Majors d’ aquesta urbanització, i es va intruduïr la possibilitat d’establir un sistema de carnet únic ( https://pusa.cat/2011/06/solucionar-els-problemes-d-acces-a-les-pistes-de-tenis-de-les-pungoles/) per fer us de totes les instal·lacions esportives municipals amb la mateixa quota i el mateix abonament. EL regidor d’ esports, Felipe Garrido, ens va manifestar la voluntat de tirar endavant la posibilitat de la figura del carnet únic i la millora dels accessos per tal d’ evitar un us indegut per part dels no socis. També se’ ns va garantir que els vestuaris serien totalment remodelats i que provisionalment s’instal·larien uns vestuaris prefabricats mentre no es realitzin les obres de reformes convenients i prioritàries.

Volem agrair a l’ Ajuntament que ens hagi fet costat en les demandes que els varem fer arribar, i que hagin mostrat una bona predisposició per tal de tirar endavant aquests projectes que ens beneficien a tots els usuaris del Municipi en general.

Comparteix

1 Response

  1. “Obras son amores y no buenas razones”. No calen més comentaris.
    Gracies PUSA,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment