Entaulats: menjar, xerrar i conèixer el Vallés.

Fa aproximadament, un any, un grup d’amics vàrem fundar una Entaulats Joan  Arquéassociació gastronòmica per tal de conèixer els restaurants del Vallès Oriental i a l’ hora convidar una persona que pogués aportar-nos una visió diferent de la política, la cultura, el periodisme, el teixit associatiu, la religió, o quelcom interessant. Historiadors com en Carles Garriga, actors com l’ Alí El Aziz, periodistes com el director del diari el 9 Nou, regidors i alcaldes d’ altres municipis, cinèfils com l’ Oscar Günter, i una llarga llista de personatges sempre interessants i enriquidors han anat passant per la taula dels Entaulats. A més de la xerrada del convidat i posterior debat, hem gaudit de la cuina i conegut restaurants fantàstics, com el de Can Vila, La Gamba, Can Majó de Montmelò, Can Noguera o La Taverna d’ en Grivé.
L’ última trobada va ser divendres 24, el convidat, Joan d’ Arqué, mossèn d’ Alfou, St Pere i Vilamajor, a més  del Centre Penitenciari de Quatre Camins. Tot un luxe per a tots els entaulats. Vàrem poder gaudir d’ una sobretaula molt profitosa per a tots. Parlant de l’ esglèsia catòlica, de l’ agnosticisme i la crisi de vocacions religioses.

Però, els Entaulats parlem també de política, del procés, de música o de temes d’ actualitat, sempre en un to distès i amb gent molt diversa. Entre els Entaulats hi tenim polítics, funcionaris, artistes, comerciants, historiadors, músics, etc, la qual cosa fa que els temes i convidats que cadascun portem siguin molt diferents i variats.

En definitiva, un altra manera de fer país i de fet teixit social a Vilamajor.

Comparteix

1 Response

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment