Obres Enagas C/ Desmai

Obres Enagas Alfou C Desmai

Fa ja uns dies que les obres de canalització fetes per l’ empresa SOMAGAS han acabat. Es doncs temps de fer memòria de tots els inconvenients que per als veïns han tingut aquestes llargues obres. Sobre tot per que s’ han allargat més de dos anys i sovint, l’ Ajuntament ens ha deixat sols a l’ hora de reclamar que les obres es fessin bé. Sovint al web del PUSA hem denunciat que el recobriment de les rases fetes per encabir les acanonades de gas, no s’ havien fet de manera correcte. Així doncs, davant les queixes dels veïns, varem tenir una reunió amb el arquitecte tècnic i ens va fer arribar la garantia que l’ Ajuntament faria recobrir de nou les raseres de manera correcte. D’ altra banda també varem denunciar la manca d’ indicadors nocturns de les obres, amb poca llum i senyalització, així com la nul·la presència policial per regular el tràfic en segons quines obres i carrers afectats. Un d’ ells el del carrer pensament, just a la mini rotonda, per on passava el bus escolar, i un munt de cotxes cap a la carretera d’ Alfou. Ni un policia local per regular el trànsit, ni un semàfor temporal per evitar situacions complicades de circulació un tant anàrquica. Quina diferència amb les obres de l’ Avinguda Catalunya del poble, on si que es van posar els mitjans pertinents. Finalment les obres han acabat, però ens ha de servir de pedra de toc per saber que un cop més ens han deixat sols.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment