Preguntem al Ple Municipal pel programa de ràdio “parla l’ oposició “.

Ple 25 set 2014Tal com estava cantat, el programa de radio del mes de setembre on l’ oposició havia d’ intervenir, no s’ ha emès. El motiu ha estat que el regidor del PSC no ha pogut anar o les dates per fer el programa no li han anat bé. Sigui com sigui, l’ oposició perd ja al primer mes d’ emissió per 1 a 0. No s’ ha volgut fer res per tal que la següent formació política a qui tocava assistir a la radio ho pogués fer. Resulta curiós la doble vara de medir: al programa de l’ equip de govern hi pot anar l’ alcaldessa o un del 7 regidors de l’ equip de govern, per contra al programa on parla l’ oposició sols pot anar el regidor del respectiu partit convidat i no qualsevol de l’ oposició. Les regles sembla que no son per a tots iguals.

PUSA va demanar consens a l’ hora de fixar les regles del programa, va proposar reunir-se per estudiar possibles problemes i donar respostes satisfactòries per a tots, i que acabin facilitant que la ciutadania tingui finalment totes les opinions vinguin del partit que vinguin, en un pla d’ igualtat. No s’ ha volgut fer així, i per això, la democràcia en surt perdent, i la radio de Vilamajor també, perquè no ens enganyem, no és una radio independent ni lliure. Mentre els seus fons depenguin de les subvencions de l’ ajuntament, estarà sota el control politic d’ uns o altres. I això no es bo.

Aquí teniu l’ enllaç a les preguntes fetes al Ple del dia 25 de setembre sobre el tema: Jutgeu voslatres mateixos. https://vimeo.com/107958625

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment