Resum del Ple del 25 de setembre.

 

 

Cobertes videoPUSA denuncia una altra vegada la manca d’inversions a les urbanitzacions

En un ple on l’atenció es focalitzava en la transcendent moció de suport a la consulta del 9-N, el Partit de les Urbanitzacions no va oblidar-se de la problemàtica del dia a dia

Sant Antoni va programar el ple ordinari el passat 25 de setembre per aprovar la moció de suport a la consulta del 9-N. després de votar-hi favorablement, els regidors del PUSA, Ferran Calvera i Israel Sugrañes, van plantejar a l’equip de govern la problemàtica de la manca d’inversions a les diferents urbanitzacions del municipi: “En totes les inversions realitzades a Sant Antoni de Vilamajor, les urbanitzacions són les grans oblidades”, va assenyalar Calvera quan va presentar la moció d’impuls a les pistes esportives de Can Vila. Una moció, a la qual només PUSA hi va votar favorablement; la resta de grups municipals hi van votar en contra, a excepció de SI que es va abstenir.

Precisament, aquest va ser el punt que va generar més debat en el ple. En aquest sentit, l’alcaldessa, Maria Lluïsa Berdala,amb arguments vagues a l’estil del “això no toca” del pujolisme més ranci, es va mostrar rotundament contrària a la voluntat de PUSA de buscar solucions a un equipament que es troba en un estat de deixadesa lamentable. Per la seva banda, el regidor d’ERC Jesús Lera va voler matisar les seves paraules del darrer ple, en què indicava que la solució per la zona esportiva de Les Pungoles passava per “enviar-hi un bulldozer i deixar-ho com un solar”: “No se’m va deixar acabar, és cert que vaig dir aquestes paraules, però no en el sentit de convertir la zona en un descampat, si no per començar de zero i treballar-hi”. Per acabar, Lera va indicar que el seu vot era contrari “perquè amb la situació actual, els esforços econòmics han d’anar a una altra direcció”.

Ja en l’apartat de precs i preguntes, des de PUSA i SI es va criticar el nou programa polític de Ràdio Vilamajor, al qui van acusar de només donar veu a l’equip de govern i obviar a l’oposició. En aquesta línia, es va indicar que també la Revista d’Informació Municipal era més un mitjà de propaganda que d’informació: “En tres anys i mig, ni una notícia relativa als membres de l’oposició”, va assenyalar Calvera. Finalment, Israel Sugrañes va demanar que des del consistori “es reclami a l’Ajuntament de Cardedeu, a la Diputació o a qui calgui que s’acabin correctament les rotondes de la carretera de Cànoves que donen accés a les urbanitzacions de Vilamajor” i es va proposar col·locar “contenidors de residus especials i desfibril·ladors a diferents zones del municipi, també a les urbanitzacions”.

 

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment