Programa de entrevistes a politics a Ràdio Vilamajor. Mª Lluïsa Berdala.

Programa radio entrevistes politiquesDilluns a les 19:00h es va estrenar un nou programa d’ entrevistes polítiques amb un format certament peculiar.

L’ alcaldessa serà entrevistada acompanyada del regidor del seu equip de govern que vulgui el primer dilluns de cada mes fins que es convoquin les eleccions municipals, és a dir 8 vegades. A més a més, la resta de portaveus dels grups polítics a l’ oposició serem entrevistats el tercer dilluns de cada més, així doncs, el nostre partit serà entrevistat en 3 ocasions, igual que el PSC i curiosament sols 2  vegades  SI.

Pel que sembla segons els format del programa que figura al web de la radio, els regidors dels partits que recolzen a l’ equip de CiU, no tindran cap programa per a ells, cosa que no entenem. Tampoc ha quedat clar que passa si en un dels programes en que intervé un partit de l’ oposició, aquest no pot o vol anar-hi, aquell dilluns serà ocupat per el portaveu d’ un altra formació o  per contra no hi haurà programa?

Tots aquest dubtes van ser preguntats al Ple de dijous sense rebre cap resposta com sols ser habitual.

 

 

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment