El cost del trànsit a Alfou.

Passos vianants deteriorats

Recentment varem publicar una noticia fent referència al volum de trànsit que suporta Alfou, en alguns carrers quasi 3.000 vehicles diaris. No hi ha dubte que això comporta un deteriorament de l’ asfaltat, però també dels elements de seguretat vial, com els senyals de trànsit: senyals de stop al terra, passos zebra, etc. A més, per evitar que tota aquesta interminable cursa de cotxes pels carrers de les urbanitzacions es faci sense respectar els límits de velocitat, sovint s’ han tingut que posar reductors de velocitat a un cost altíssim, més de 3000 eurs cadascun, i naturalment pagats per tots els veïns de les urbanitzacions a benefici i gaudiment dels de fora.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment