Obres d’ ampliació escola Joan Casas, Noves informacions.

El 23 de novembre de 2010 i després de forces retards per manca de presentació dels informes tècnics per part de l’ anterior ajuntament de Sant Antoni, el Departament d’ Ensenyament va adjudicar les obres d’ ampliació de l’ escola ( 750 m2 edificats ) a l’ empresa constructora DECO S.A. L’ empresa GISA ( empresa pública de la Generalitat ) va aprovar tan mateix el concurs per l’ assistència tècnica per a la supervisió de les obres.

Les obres s’ havien d’ iniciar a l’ octubre de 2011, després es van retardar a començaments de gener de 2012 i ara, després de la reunió que l’ AMPA de l’ escola va tenir amb responsables del departament, sembla ser que l’ obra queda definitivament aparcada, sense data concreta per tal d’ iniciar-la.

Sembla ser que els 735.000 euros pressupostats, i consignats a la partida pressupostària corresponent s’ han gastat en altres coses “més urgents”.

PUSA lamenta que una escola per a 256 nens, doni servei a més de 450, que varies línees de educació infantil i primària estiguin doblades i triplicades, que s’ hagin tingut que instal·lar barracons per manca d’ espai físic per fer les classes amb una mínima qualitat. Però per al govern de la Generalitat resoldre això no és urgent, i sembla que tampoc ho és el nou institut de secundària que s’ havia de fer a Sant Pere.

Lamentem haver de donar noticies tan dolentes, però així estan les coses a dia d’ avui.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment