Can Ribalta. Centre lúdic.

Una de les qüestions plantejades al Ple del mes de gener, va ser la inclusió de la sol·licitud d’ aprovació de pla especial per tal de que Can Ribalta pugui obrir un centre d’ oci als boscos dels voltants, propietat privada en tot cas, i que consistiria en línees generals en una zona per a “pinball” i tirolines, casal de nens, tir amb arc i altres jocs a l’ aire lliure. PUSA no està en contra de la proposta presentada, ni amb la modificació del pla urbanístic sempre que es respectin les normes mediambientals i d’ impacte urbanístic. Malauradament, no vam poder tenir la documentació del projecte amb l’ antelació suficient ( ja que no es va informar d’ aquesta fins dilluns, 3 dies abans del Ple on s’ havia de votar la proposta ) com per formar-nos una idea de la magnitud del projecte, per això el sentit del nostre vot.

Cliqueu la imatge per veure el video.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment