Es segur el pàrking de l’ escola?

Fa uns mesos, el pàrking de davant l’ escola Joan Casas va se inaugurat. Una obra necessària i de la que tots estem satisfets. Ara bé, com tot, un cop s’ engeguen els equipaments i se’n fa us, els inconvenients i problemes comencen. Un d’ aquest problemes que hem detectat, és el que l’ accés dels nens al recinte no te cap impediment, de manera que sovint, mentre els cotxes maniobren per aparcar o desaparcar, i coincidint amb l’ horari escolar, molts nens juguen, van amb patí o bicicleta per l’ interior amb un clar perill per a ells. Alguns pares ens han comentat que quan deixen el cotxe al pàrquing han d’ anar amb mil ulls per tal de no atropellar cap nen, sovint et creua una bicicleta o un nen esvarat al que un altre el persegueix. Davant aquest problema, PUSA proposarà a l’ Ajuntament que posi una tanca a tota la banda del c/ Berenguer IV, de manera que sols es pugui accedir per el c/ Girona.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment