El 9 Nou i les pistes esportives de Can Vila.

Fa uns dies, amb un veí de Can Vila, el PUSA va fer un tomb per les instal·lacions esportives de Can Vila. Amb les dades i fets que ens va relatar aquest veí ( gràcies Lluís ), i la constatació personal de l’ estat de les instal·lacions, PUSA va publicar una noticia al seu web que aquest divendres recollia el diari El 9 Nou. Sobta que tal com diu el diari el PUSA, amb dos regidors a Sant Antoni ,hagi demanat al alcalde de Sant Pere una entrevista per parlar dels temes que afecten a les dues urbanitzacions (Can Vila i Pungoles) i encara no haguem obtingut resposta. El mes de juliol, ja varem demanar per escrit una entrevista amb el Sr Artalejo ( Alcalde de SP ), petició que vem tornar a reiterar el mes de setembre. Seguim sense tenir resposta, però no defallim. Esperem que algun dia ens rebin i puguem fer un intercanvi d’ idees i propostes que facin millorar la gestió de les urbanitzacions. En tot cas, si finalment no tenim resposta de l’ ajuntament de Sant Pere, farem la demanda per mitjà de la comissió mixta dels ajuntaments de SAV i SPV.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment