SAV municipi lliure i sobirà.

Ahir dijous dia 27, en un Ple històric per al nostre poble, una proposta de resolució consensuada entre CiU, ERC i SI va ser aprovada amb els vots afegits de PUSA i AIV. El PP va votar en contra i PSC no va assistir-hi.

PUSA va per primera vegada votar una moció amb un clar contingut polític, però així ho varem entendre necessari donada la transcendència de la qüestió objecte de debat.

No obstant PUSA no va signar la proposta ( encara que la votes de manera afirmativa ) per entendre que el camí que ha engegat el Parlament de Catalunya en la seva proclamació del dia 27 ha de ser dut a terme per les forces polítiques amb representació al parlament i per aquest motiu, PUSA cedia el protagonisme de la transcendent moció, als partits del municipi que tenen grups parlamentaris al Parlament de Catalunya.

Malgrat aquest posicionament, PUSA ha treballat de valent, juntament amb la resta de forces polítiques i de l’ ANC en que una única proposta fos plantejada al Ple, evitant mostrar una divisió davant la ciutadania en cas de haver- se mantingut les 4 propostes que varen entrar a debat a la comissió informativa prèvia al Ple.

PUSA també va demanar via enquesta, el parer dels veïns sobre aquest tema, sent el resultat majoritari a favor de un vot afirmatiu. Reunida la junta del PUSA la tarda del dia 27, es va acordar donar plena llibertat de vot als nostres regidors, ja que el PUSA representa un col.lectiu d’ideologies heterogènies i havent escoltat també el resultat de la consulta.

Felicitem a tots els grups i alcaldessa per l’ acord assolit, desitjant de tot cor que aquest camí cap un nou Estat d’ Europa sigui finalment una realitat plenament constructiva pel nostre municipi i les urbanitzacions..

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment