Fàbrica de tints de Can Vila.

Totes les imatges que podeu veure han estat preses el dia 22 de març. Com podeu veure, des de la data en que PUSA va denunciar la situació de la fàbrica Hortolà, poca cosa ha canviat des de el 23 de desembre: https://pusa.cat/2011/12/l-abm-recull-la-noticia-de-la-fabrica-de-tints/

El nostre partit va interpel·lar a l’ alcaldessa sobre aquest tema i se ‘ns va informar que per dificultats en la identificació dels titulars de l’ empresa, el procediment s’ ha vist retardat.

 PUSA va demanar que els tràmits s’ agilitzessin i s’ actués de manera urgent per tal de posar tanques o obstacles que impedissin l’ accés a tota la instal·lació.

Segons hem pogut saber, la llei empara l’ Ajuntament per tal que el procediment es tramiti amb caràcter d’ urgència, permeten l’ adopció de mesures de seguretat quan l’ estat de les edificacions suposa un perill per a l’ integritat de les persones. Ara per ara, l’ única limitació d’ accés a la fàbrica es una cadena de ferro subjectada amb dos pilones. Esperem que l’ Ajuntament posi fil a l’ agulla en aquest tema tal com ens va prometre el passat Ple.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment