2014; data per a la realització de la reforma del camí de La Farinera.

Segons publicave els diaris El 9 Nou i BaixMontseny.info, sembla ser que l’ arranjament del camí de La Farinera serà una realitat al 2014.

“Després de posar-se d’acord els dos consistoris de Sant Pere i Sant Antoni de Vilamajor per redactar un projecte comú, ahir dimecres dia 20 de febrer de 2013, es van reunir, els alcaldes Martí Artalejo i Maria Lluïsa Berdala per signar la petició conjunta d’incloure el projecte d’urbanització del camí de “La Farinera” en les peticions que el Consell Comarcal del Vallès Oriental demanarà en l’actual convocatòria PUOSC (2013-2016).

El projecte, que beneficia àmpliament als dos municipis, suposarà una inversió de 172.785,82 euros i contempla reformar i ampliar la calçada del camí en el tram que va des del carrer del Camp del Puig fins al pont de la riera de Vallserena. A més, també es preveu urbanitzar una vorera d’una amplada d’uns 2 metres que permeti el pas segur per a aquelles persones que es desplacen a peu fins al nucli urbà de Sant Antoni. Una altra de les millores previstes en el projecte és la renovació de la il·luminació vial, alhora que també s’instal·laran reductors de velocitat als accessos dels barris de Vallserena i de Can Vila.

Amb la petició conjunta a través del Consell Comarcal es persegueix donar prioritat al projecte, atès que es tracta d’una obra supramunicipal i, alhora, no comprometre altres ajudes que puguin rebre individualment els municipis dins del mateix Pla d’Obres i Serveis de la Generalitat de Catalunya.”

El dubte que tenim es que pasarà si finalment el PUOSC no autoritza o recull la subvenció per tirar endavant el projecte. Tindran els dos ajuntaments la voluntat de complir igualment el compromís adoptat en el si del Ple Municipal?

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment