Mesurar el volum de trànsit a les Urbanitzacions.

Cada cop més vehicles circulen per les nostres urbanitzacions, son vehicles en molts casos que passen per les urbanitzacions sense ser-hi veïns. Donat que els carrers i vies de les urbanitzacions no recepcionades han estat cedits, la seva titularitat es pública, malgrat els desperfectes en l’ asfaltat que la seva utilització provoca corrin a càrrec dels tots els veïns que hi viuen. Per saber qui fa servir, i en quina intensitat es circula per Alfou o Les Pungoles, sols tenim un mitjà. Aquest no es altre que demanar a la Diputació que col·loqui un mesurador del pas dels cotxes. D’ aquesta manera podrem demanar a l’ Ajuntament que es faci càrrec d’ una part del cost del manteniment dels vials.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment