Inauguració reforma de la carretera C 251

 cami de sanata inauguratA quest passat dimecres 22 de gener va realitzar-se l’acte d’inauguració de l’Arranjament del camí rural entre Can Ram, Sanata i Ctra. C-251. Els alcaldes de Sant Pere, Sant Antoni de Vilamajor i Llinars, juntament amb el  president del Consell Comarcal del Vallès Oriental, José Orive, i del director general d’Administració Local de la Generalitat de Catalunya, Jordi Souto.

El total arranjat és de 1.666 metres dels quals 731 metres pertanyen a Llinars del Vallès, 608 metres a Sant Antoni de Vilamajor i 327 metres a Sant Pere de Vilamajor. Amb aquestes obres, es millora les vies de comunicació de les urbanitzacions de Sant Antoni i Sant Pere de Vilamajor i de poder disposar de sortides d’emergència en cas d’incenci i/o ecacuació.
( informació i foto publicada al diari digital baixmontseny.info)

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment