Record de visites al web del PUSA el mes de Juliol.

Visites record web Pusa Juliol 2013

Aquest mes de juliol, hem arribat als 1700 visitants, 200 més que el mes anterior i quasi el doble que a començaments d’ any.

Les noticies més visitades han estat la de l’ increment de preus de les pistes de tennis de Can Miret, amb 92 accessos, la de l’ incendi a AlFou, amb 169 visites, la de l’ assemblea de les Pungoles del mes de juny amb 120 visites, i la dels punts de recollida a Les Pungoles. No obstant, la noticia més visitada va ser la de la discriminació de la recollida selectiva amb 771 visites.

Estem molt satisfets amb la resposta de tots els veïns de SAV en relació al nostre web, i també en relació al web germà Les Pungoles Opina i Viu. Des de PUSA, sempre hem volgut donar més que un servei d’ auto propaganda política, un altre d’ informació. Ja fa 4 anys el nostre regidor d’ Alfou, Ferran Calvera, portava el web de la EUC d’ Alfou, i amb aquest esperit d’ informació als veïns hem procurat seguir mantenint una línea més periodística que política. Esperem haver-ho assolit.

Gràcies a tots per la confiança.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment