FM de Sant Antoni: les urbanitzacions les grans oblidades.

FMSAV2013Un cop més, sembla que les Festes Majors de Sant Antoni de Vilamajor son les festes del poble, però no les de tot el municipi. Llevat del torneig de pàdel de Can Miret, que per cert, no surt ni a la programació d’ actes principals, si no com a programació especial i afegida, la resta de urbanitzacions no tindran cap acte a les seves instal·lacions. Qui vulgui gaudir de les FM, tindrà que anar al poble, on s’ organitzaran més de 50 actes diferents. Cercaviles, concerts, exposicions, sopars de germanor, etc però cap acte per intentar integrar les urbanitzacions al si del poble. No hem d’ oblidar que les FM les paguem tots els veïns de Sant Antoni, i que prop del 45% d’ aquests vivim a les urbanitzacions.Després arribades les eleccions ens voldran vendre que POBLE SOM TOTS.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment