Onada de robatoris a Alfou.

Segons ens ha informat l’ Alcaldessa a petició nostra i per informacions rebudes dels veïns, el dissabte dia 25 de gener, es van produir 4 robatoris a Alfou. El dilluns a la nit, una patrulla dels mossos d’ esquadra estaven estacionats en un control a la sortida d’ Alfou i els mateixos agents ens van informar que hi havia hagut robatoris aquell mateix cap de setmana. Al vespre varem preguntar a l’ alcaldessa i ens va confirmar dos robatoris ( Avda Llinars i C/ Montanya de Montserrat. Posteriorment varem tenir coneixement que el nombre de robatoris havia estat de com a mínim 2 més (C/ Vilamajor i Ginesta ), així que de nou, i al Ple del dijous vem fer l’ oportuna pregunta, quedant confirmades les nostres sospites.

control policialPUSA va preguntar al regidor de AIV, Sr. Ginesta quines actuacions s’ havien previst i quines s’ adoptarien per tractar de garantir la seguretat a les nostres urbanitzacions. La resposta va ser que o be ens pagàvem una vigilància privada entre tots els veïns o be fèiem patrulles ciutadanes, però que la policia no tenia prous efectius per cobrir el territori. Ens va deixar sobtats, el regidor de governació es va desentendre del problema i el va traslladar als veïns. Aviat penjarem el vídeo amb la pregunta i la resposta donada per tal que sigueu vosaltres qui jutgeu.

Extremeu les mesures de seguretat i truqueu a la policia local si veieu quelcom sospitos.

Comparteix

4 Responses

 1. Això de la vigilància privada sortiria gaire car? S’ha fet algun estudi seriós del tema? Gràcies!

  • Fa un any, PUSA va posar-se en contacte amb el President de l’ Ass. de veïns de Can Miret, per demanar informació sobre el seus sistema de vigilància privada. El cost mensual era d’ uns 3.000 euros al mes, amb 8 hores diàries de patrulles. Vam traslladar la informació a la Junta d’ Alfou per si volien estudiar el tema. PUSA creu que si hi ha una manca d’ efectius policials, no han de ser els veïns qui tinguin que fer front a la despesa que una vigilància privada comportaria, en tot cas, els veïns o les Entitat de Conservació hi poden contribuir en part, però mai en la seva totalitat.

   • Jo crec que ens ho hauríem de plantejar seriosament. Tanmateix, 3000 euros al mes per 8 hores de vigilància em sembla desmesurat… segur que hi ha altres opcions!
    En tot cas, gràcies per la info!

 2. El cost mensual per a 8 hores de vigilància em sembla desmesurat, però alguna cosa hauríem de fer… Segur que hi ha altres opcions!
  Gràcies!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment