Impacte visual dels dipòsits d’ aigua a l’ entrada d’ Alfou.

En general, les entrades d’ Alfou estan força arranjades. Amb la rotonda de Llinars, l’ entrada des de aquesta població ha millorat força, malgrat l’ empresa de Granits no fa lluir gaire el conjunt, podem dir que es tracta d’ un accés que no desmereix la urbanització. L’ entrada per Cardedeu, amb l’ Avda del Bosc també es força maca. Potser la que més mal a fa al conjunt paisatgístic d’ Alfou es l’ entrada des de Sant Antoni, on hi han els dipòsits d’ aigua. Entenem que posant unes tanques amb bardisses, tipus heura o bruc a la tanca metàl·lica es reduiria significativament la mala imatge d’ aquest accés, i més en el cas del dipòsit més vell, el que hi ha en front del de la fotografia.  Com sempre, PUSA ho proposarà a l’ Ajuntament en un futur pròxim.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment