Videos Ple de Novembre.( Proposta bus )

Us posem un dels fragments dels vídeos que van ser enregistrats el passat 24 de novembre amb ocasió del Ple Municipal. Per raons tècniques, no es va poder gravar la totalitat del Ple, i per aquesta raó no podem penjar totes les intervencions.

El vídeo que ara us presentem recull la proposta de nou horari de bus i nova parada front l’ escola Joan Casas. També us afegim l’ horari que entenem faria factible l’ ús dels nens i pares per tal d’ adaptar el recorregut del transport públic a les necessitats d’ horaris de l’ escola. PUSA va fer la proposta conjuntament amb les associacions de veïns de Les Pungoles, Can Miret, Alfou i l’ Ampa de l’ escola. Malauradament la proposta no va tirar endavant per la negativa de l’ equip de govern. Malgrat aquesta negativa, PUSA som conscients que l’ Ajuntament haurà pres nota de la nostra iniciativa i esperem que finalment sigui recollida quan es signi el nou contracte amb l’ empresa Sagalés.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment