Mocions PUSA pel Ple del 27 de Setembre.

PUSA va entrar el dia 14 de setembre dues mocions per a ser debatudes la proper Ple que tindrà lloc el dijous 27 del mateix mes.

La primera proposta te per objecte reformar el ROM ( Reglament Orgànic Municipal ) per tal de fer-lo més participatiu tant per als ciutadans com per als grups polítics representats al consistori.

Entre les propostes que formulem volem destacar les següents:

-Pressupostos participatius, es a dir permetre que siguin els veïns de SAV qui decideixin quina destinació han de tenir les partides pressupostàries dedicades a obres i inversions. Una consulta popular facilitaria aquesta l’ exercici d’ aquest dret.

Un altre proposta seria la de fixar un límit de temps raonable per tal que les peticions i instàncies fetes a l’ Ajuntament es responguin i no es dilati de manera innecessària la seva resposta.

També demanem que els plens municipals s’ enregistrin en vídeo per tal de que tots els veïns hi tinguin accés.

En resum un grapat de propostes per apropar l’ Ajuntament als ciutadans. Per tal que els grups polítics puguin aportar les seves sugerències en aquest sentit, hem demanat la creació d’ una comissió formada per tots els partits per tal d’ estudiar totes les propostes presentades.

En segon lloc, hem presentat i retirat després a la Comissió Informativa prèvia al Ple, una moció per tal d’ impugnar el acord de l’ empresa ATLL ( aigües Ter Llobregat ) per la qual es vol augmentar l’ import de la tarifa en un 70%. L’ equip de govern ens ha garantit que des de el dia 19 de setembre, SAV s’ ha adherit a altres municipis del Vallès afectats per tal de aturar aquest increment abusiu de les taxes i del cànon de l’ aigua. Per aquesta raó hem retirat la proposta presentada.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment