Avui dijous a les 20:30h Ple Ordinari a l’ Ajuntament

 En aquesta ocasió, PUSA no ha presentat cap proposta llevat d’ una amb el sentit que els vehicles de més de 25 anys no paguin Impost de circulació. Aquesta proposta va partir de l’ associació Clan del Clàssic que va presentar via instància la mateixa petició, però que va ser rebutjada en resposta de l’ alcaldia amb data 21 de maig. Per aquesta raó l’ hem presentat com a proposta de resolució a aquest Ple, però per raons de manca de temps s’ ha acordat incloure-la a l’ ordre del dia del proper Ple de juliol.

No obstant això, des de PUSA hem treballat força aquest Ple, i presentarem 12 preguntes al consistori i a l’ equip de govern

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment