Revista municipal SAV.

Aquests dies haureu rebut la revista que edita l’ ajuntament de SAV, si l’ heu llegit, al final hi han unes paraules de tots els grups municipals a l’ ajuntament. Simplement ens agradaria fer una correcció sobre l’ escrit publicat per ERC-Reagrupament ja que el que es diu no es del tot exacte, per no dir cert. ERC-Reagrupament diuen al seu escrit i en relació a les noves relacions amb l’ ajuntament de Sant Pere que “un dels projectes més significatius ha estat la contribució decisiva en l’ aprovació de la creació d’ una comissió per estudiar i realitzar la millora de l’ accés a la Urbanització de Can Vila al seu pas per La Farinera. L’ acord assolit amb els companys d’ ERC de Sant Pere ha estat determinant per resoldre d’ una manera ràpida el desbloqueig en les negociacions entre els dos equips de govern.” La veritat és que ERC-Reagrupament havíem acordat presentar una moció conjunta PUSA-ERC-Reagrupament sobre l’ ampliació i arranjament del camí de la Farinera, però que ERC de Sant Antoni va voler tirar endavant la proposta sense nosaltres. Aquesta proposta va ser presentada i anunciada a la premsa el 9 de setembre com la gran aportació de ERC-Reagrupament als problemes de mobilitat de Can Vila. Pocs dies després de publicada la noticia als diaris ( ABM i El 9 nou ) van retirar la proposta que mai va arribar a entrar a ser discutida al Ple del 29 de Setembre.

La realitat no es altra que CiU va vetar la proposta de ERC-Reagrupament de Sant Antoni per tal de fer-la pròpia i no donar cap redit polític a uns dels partits minoritaris del govern i un altre de l’ oposició. Dir que l’ aportació d’ ERC-Reagrupament de Sant Antoni ha estat decisiva per desbloquejar el problema es com a mínim inexacte, tenint en compte que mai la van arribar a presentar formalment.

Comparteix

3 Responses

 1. Hola, bona tarda !!
  Aprofito aquest missatge que parla de la revista per preguntar-vos si es normal que la reparteixi un servei de missatgeria o solsamènt ho fa a Sant Julia del Fou … sempre me la trobava a la bústia, però aquesta vegada, va coincidir que mirava per la finestra i vaig veure un turisme, amb rètol de missatgeria que la deixava…. Home, la revista es interessant, però rebre-la sense “urgència” ( entenc que el servei de missatgeria es per coses urgents) tampoc hi faria res i potser seria mes econòmic.
  Fins aviat
  Imma

 2. Doncs ignoravem aquest fet. En tot cas mirarem d’ asseventar-nos. Entenc que l’ ajuntament pot fer com havitualment fa la Junta d’ Alfou, que directament paga a correus per tal que quan repartexin les cartes, també ho facin amb les comunicacions oficials d’ alfou.
  Salutacions.

  • Si, de fet es el que jo vaig pensar, per correu hagués estat el mes normal, però també un altre de les dubtes que tinc es de saber si correus “funciona” , perquè precisament aquesta setmana he tingut que anar a Sorea a buscar duplicat de les factures del dos darrers trimestres, doncs no m’havien arribat a casa… potser van anar a parar a un altre casa, o potser es van perdre per el camí… ves a saber que va passar.
   Un altre cosa que em va passar per el cap es que a Sant Antoni, com a gaire be a tot arreu, hi ha una pila de gent a l’atur, i segur que farien aquesta feina per menys diners dels que costa un servei de missatgeria.
   Moltes gracies per tot el que esteu fent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment