Poda a les urbanitzacions pel problema del cablejat elèctric.

Poda Endesa Can MiretL’ empresa Eulen ha estat fent poda d’ arbres a Les Pungoles, Alfou i Can Miret d’ arbres que amb les seves branques tocaben els cables elèctrics. Fins aquí cap queixa o retret. Es tracta d’ una feina que s’ havia de fer si no voliem veure a la llarga els cables en mal estat, o inclús tallats. Altra cosa és com s’ ha fet la poda. Si veieu la foto de l’ arbre de l’ esquerra, veureu com van podar sols les branques de la part dreta, deixant la resta tal com estava. Sens dubte aquest arbre de Can Miret, a la primera ventada anirà a terra, ja que ha perdut l’ equilibri que les branques tallades li feien fins ara.  Algun altre veí també ens ha comentat que la poda feta sense la presència dels propietaris no ha tingut tanta cura com aquella en la que els veïns afectats hi eren present durant les tasques de manteniment d ela xarxa. Parlant amb el president de l’ Assossiació de veïns de Can Miret, ens ha comentat que potser els mitjans utilitzats per fer la poda per part de l’ empresa subcontractada, no han estat els millors.

Comparteix

1 Response

  1. Tb esmentar les tanques de les cases que han trencat deixant caure indiscriminadament les branques tallades a sobre.

    Una vergonya!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment