PUSA torna a reclamar més presència de les urbanitzacions a la Festa Major

Els tres regidors del PUSA a l’Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor, Ferran Calvera, Israel Sugranyes i Jordi Sibina, no assistiran de forma oficial al pregó de la Festa Major d’enguany, “com a forma de protesta per un programa d’actes en el qual s’ha ignorat completament, un any més, a les urbanitzacions”. De fet, dels 55 actes programats, ni un serà a les urbanitzacions.

En una carta enviada a l’alcaldessa, Maria Lluïsa Berdala, i a la Regidora de Cultura, Anna Cella, els representants del Partit de les Urbanitzacions han declinat la invitació i s’han posat a la disposició de l’equip de govern per, de cara a propers anys, “col·laborar en la tasca de traslladar alguns actes festius a les urbanitzacions”.

Finalment, han recordat que a títol individual sí participaran a la Festa Major i esperen que, “com sempre, sigui un èxit de participació”.

carta

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment