Èxit del Quinto de l’ Ampa.

El Quinto ( bingo benèfic ) organitzat per l’ Ampa de l’ escola va ser tot un èxit en quant a la participació. Cap a les 19:00h van començar a girar els números i a caure els primers premis. Com ja sabeu tota la recaptació anirà destinada a la compra de material escolar i llibres de text. Es d’ agrair el treball de la Mª José, Pili, Anna, Kim, Olga,  i altres membres de l’ Ampa que vam fer possible organitzar aquesta nova activitat. Estem segurs que es repetirà el proper any.

Destaquem com a dada positiva que l’ alcaldessa anés i participés en el quinto organitzat, sent premiada amb una wii que va tenir el detall de tornar a sortejar entre la gent. Personalment, com a membre de l’ Ampa i regidor li estic agrait per ambdues coses.

Com a part negativa volem manifestar que l’ Ampa de l’ escola va demanar la presència d’ un agent de la policia local per tal de garantir l’ ordre i acompanyar el responsable de la recaptació fins a casa seva. Independentment que la petició fos o no acceptada, l’ Ampa va manifestar que al menys  calia una resposta oficial, ja que la instància va ser presentada formalment davant registre.
PUSA entén que les instàncies han de ser respostes sempre, independentment que siguin contraries a les peticions formulades.

Felicitats a tots!!!!!!

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment