Bandalisme a les pistes de Can Miret.

 Segons fonts contrastades, sembla ser que dissabte passat, un grup de persones van entrar a les instal·lacions esportives de Can Miret quan aquestes ja estaven tancades i van causar desperfectes als vestuaris i a les instal·lacions. Sembla que la porta d’ accés no va ser forçada i que va ser per una finestra per on els personatges incívics van poder accedir a les instal·lacions.

Es van robar ampolles de begudes, fan deixar-se restes d’ excrements als vestuaris i van buidar un extintor dins d’ aquests. Les instal·lacions han quedat tancades per el moment fins que la policia tramiti la corresponent denúncia i els serveis de neteja puguin deixar-ho tot en perfectes condicions.

Es lamentable que fets com aquests passin a les nostres urbanitzacions. Sens dubte, el fet que les pistes esportives no tinguessin alarma ha facilitat la tasca d’ aquest “brètols”.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment