Els pous de Can Vila ( fàbrica Hortarà )

PUSA ha seguit d’ a prop el tema que ja vam denunciar a finals de l’ any passat en relació a l’ accés a l’ antiga fàbrica de tints i els pous del descampat llindant.

L’ ajuntament va recollir la nostra denúncia i va procedir en un primer moment a tancar els accessos a les naus. El nostre partit, a instàncies dels veïns de Can Vila varem insistir en que es tanquessin també els pous oberts i sense limitació d’ accés, per tal d’ evitar possibles accidents. Al ple de Juliol, davant una nova pregunta sobre la situació d’ aquest pous, se’ns va informar que dels 18 pous, a dia d’ avui, solament dos segueixen sense tapiar, i que al llarg d’ aquest mes, tots estaran precintats.

Per a la gent del PUSA, que hem treballat molt sobre aquest tema, es tracta sens dubte d’ una satisfacció personal, per que entenem que gràcies a la nostra denúncia als mitjans de comunicació, al nostre web i al mateix ajuntament s’ ha resolt el problema de manera definitiva i satisfactòria. Felicitem a l’ Ajuntament per haver actuat amb celeritat i competència,

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment