Revista SAV ( orga de propaganda del govern)

Si mirem la revista d’ informació municipal del mes de juliol (SAV) veureu que els membres de l’ equip de govern són omnipresents a les seves fulles. Editorial, Governació, Sports, Medi ambient. Un munt de fotografies dels regidors en tot tipus d’ actes, però ni una sola de cap membre de l’ oposició, ni pàgines de participació ciutadana. Com si els demés no hi fóssim i com si no féssim res, estem “missing” per a l’ ajuntament. Naturalment, es lògic que els membres de govern tinguin més presència als fulls del SAV, però no cal intentar amagar la feina feta per l’ oposició, i més quan com en el cas del PUSA s’ ha treballat tant, ni deixar a la gent del poble sense pàgines de participació i d’opinió.

Van arribar al poder amb paraules boniques com transparència, participació, obrir l’ ajuntament a tots, etc. La realitat es clarament un altra. Potser seria millor canviar el nom de la revista i passar a titolar-se el Butlletí del Govern de SAV. L’ètica de l’alcaldessa i del seu govern torna a ser inexistent.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment