Guixetes als vestuaris de Les Pungoles.

Un cop més i gràcies a iniciatives dels veïns,,a Les pungoles Opina i Viu, i el nostre recolzament, l’ ajuntament ha tingut a bé donar compliment a les nostres demandes i posar guixetes tal com veniem demanant.

Potser les medalles son per als altres, però per a nosaltres la millor recompensa a les nostres denúncies es que finalment es facin coses per les urbanitzacions. Potser facilitem la feina a l’ equip de govern, i potser politicament no és gaire intel·ligent fer propostes de millores que acaben fent uns altres, però si el que volem és una forma diferent de fer política, aquesta és la conducta més honesta amb el poble de Vilamajor, i la seguirem practicant.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment