Avenços en el Recepcionament de Les Pungoles.

Enviem aquest quart Butlletí, donant a conèixer els avenços realitzats en quant a la recepció de l’entitat.

BUTLLETÍ núm.4  09/12/11                                                        E.U.C. LES PUNGOLES                    

El passat dimecres 30 de novembre a la sala d’actes de l’ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor, ens varem reunir per primera vegada les tres parts implicades en la recepció de l’entitat; els ajuntaments de Sant Antoni i Sant Pere de Vilamajor i la Junta de Delegats.

Per part de l’ajuntament de Sant Antoni i assistiren la seva alcaldessa, el regidor d’urbanisme i el coordinador d’urbanisme. Per part de l’ajuntament de Sant Pere, el seu alcalde i la secretària tècnica. Per part de la Junta de Delegats, el seu president, el secretari, l’advocat de l’entitat i el secretari-administratiu.

L’equip de govern de l’ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor, està d’acord en que el sistema d’actuació sigui el de cooperació.

Ambdós ajuntaments acorden iniciar els tràmits per tal d’elevar als òrgans plenaris respectius de cada Corporació municipal la proposta de constitució d’un conveni de cooperació entre els ajuntaments de Sant Antoni i Sant Pere de Vilamajor, per a l’execució de les obres d’urbanització pendents a la urbanització de Les Pungoles. Per part nostra, aquest conveni s’haurà de ratificar en Assemblea i incorporarà un calendari d’actuacions, un pla de treball. 

S’ha parlat del projecte d’obres. Segons informen, esta en mans dels equips tècnics per a concretar els requisits mínims necessaris per part d’ambdós ajuntaments per a ser recepcionats, amb la finalitat d’abaratir costos.

PUSA manifesta la seva satisfacció per els pasos donats tant per els ajuntaments de Sant Pere i Sant Antoni de Vilamajor, així com de la Junta de Propietaris de Les Pungoles. Entenem que el pas de deixar en suspens el recurs contenciós administratiu es una bona noticia per tal d’ aplanar el camí cap una futura entesa i col·laboració a fi i efecte de ressoldre els problemes de la nostra urbanització. Malgrat no haguem pogut participar directament en les reunions, creiem que el treball de Les Pungoles Opina i Viu i el del nostre partit han estat determinants per fer veure que els veïns de les urbanitzacions no podem seguir quedant al marge de les qüestions esencials que ens afecten. Per la nostra part, la Junta de Les Pungoles tindrà tot el nostre recolzament i la nostra veu dins l’ ajuntament per tal que els interesos dels veïns de Les Pungoles siguin defensats de manera adequada i ferma.  Estarem a favor de la recepció sempre que aquesta no es faci recaure exclusivament sobre les esquenes dels veïns, i que per tant l’ ajuntament tingui en compte la contribució en forma d’ impostos que tots els propietaris han fet durant aquests llargs anys.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment