S’han relaxat les mesures de seguretat?

A començaments d’ estiu, tal com ja va informar el PUSA, es van produir una sèrie de robatoris a les urbanitzacions. A ran de les nostres denúncies, durant tot l’ estiu i part de la tardor, els veïns de les urbanitzacions vàrem percebre un increment de la presència policial als carrers d’ accés a Les Pungoles, can Miret i Alfou. Malauradament, al nostre parer, aquestes mesures s’ han relaxat de manera considerable. Entenem que totes les mesures, per ser efectives i dissuasòries han de tenir una continuïtat en el temps i que per tant, seria desitjable que de manera periòdica es fessin controls policials tal com es venien fent fins ara. PUSA demanarà de nou que les rondes i controls es fixin de nou de manera immediata per tal d’ evitar noves accions delictives a les nostres urbanitzacions.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment