El Departament d’ Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural ha dictat que a partir d’ aquesta setmana vinent quedarà prohibit encendre cap tipus de foc en terreny forestal. La prohibició de fer foc al bosc va històricament del 15 de març al 15 d’octubre però aquest any de manera excepcional s’estableixen unes mesures extraordinàries per prevenir els incendis forestals que fan avançar la prohibició.

La meteorologia dels darrers mesos i setmanes està propiciant que durant aquests mesos de gener i febrer la majoria de comarques de Catalunya hi hagi un elevat perill d’incendis. Es a dir entre la primera setmana de març fins el 15 d’ octubre. ( informació ADF Vallès Or.)

PUSA va ja insistir sobre la necessitat que totes les urbanitzacions tinguessin un Pla d’ Incendis, tal com marca la legislació catalana. Malgrat la nostra insistència, solament la Junta de Les Pungoles ha encarregat l’ elaboració d’ un projecte en aquesta direcció. Instem de nou a l’ Ajuntament per tal que conjuntament amb les Entitat de Conservació de les nostres urbanitzacions iniciïn els treballs per tal que abans de l’ estiu estiguem preparats per fer front a un estiu amb força risc d’ incendis.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment