Reunió a les Pungoles pel tema antena.

Reunio Antenes PungolesEl proper divendres dia 3 de juliol, a les 19:30h el regidor de Participació Ciutadana acompanyat de tècnics de l’ empresa de telefonia estarà a disposició dels veïns de Les Pungoles per tal d’ explicar el projecte, els tràmits d’ atorgament de la llicència i la postura de l’ Ajuntament. Tindrem l’ oportunitat d’ expressar els dubtes que tinguem, i fer propostes alternatives i constructives per tal de que l’ antena rebi el màxim consens pel que fà a la seva ubicació.

PUSA hi serà present i manifestarà la seva postura i les seves propostes per resoldre el problema. No sabem si hi haurà una mesa presidencial amb els representants de l’ Ajuntament i l’ AAVV, ningú s’ ha posat en contacte amb nosaltres pel que respecta a aquesta qüestió. Però entenem que com a part interessada, com a regidors que hem treballat a fons el tema i com a representants de la majoria de veïns que van votar-nos el passat dia 24, hi hauríem de poder participar activament.

No falteu, us esperem per ser més forts.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment