Llibertat d’ expressió.

BustiaEn Salvador, és un veí com tots nosaltres, que viu a una urbanització i que te els mateixos problemes d’ escombreries, manca de cobertura al movil i a la xarxa, que paga els seus impostos i que sovint veu que no es fan prou coses per les urbanitzacions. A més és militant d’ un partit polític, en aquest cas CiU, i candidat per a les seves llistes a les eleccions del 24 de maig. Salva Baguña, mereix que tots respectem les seves opinions, ens agradin o no, i es mereix que pel fet de dir-les lliurement on vulgui i quan vulgui,- sigui en aquest espai o en el seu compte de twitter, facebook o per whatsapp-, no pateixi represalies ni actes d’ escarni com el que ens ha fet saber un veí. El dia 30 de juny, la bústia de’n Salva va aparèixer plena de deixalles.Entenem que no es poden defensar les opinions  des de la intolerància i l’ escarni.

Ferran Calvera.

President del PUSA.

Comparteix

1 Response

  1. Ferran gracies per el teu comentari, no tots entenen el debats ni les diferencies de opinió, i el únic argument que tenen es la venjança i la coacció.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment