Robatori al C/Montnegre d’ Alfou.

robatori montnegreAquest cop li ha tocat al amic Antonio E., veí del Carrer Montnegre. El diumenge dia 21 cap a les 11:00 h del matí, i no havent ningú a casa en aquells moments, van forçar-li una porta i li van robar el portatil, la tablet, càmara de foto, diners, joies, etc. Ens dèia l’ Antonio que més que la ràbia per haver-lo robat, el que més greu li sabia era descubrir la vulnerabilitat de la seva casa, malgrat tenir alarma, el robatori és va consumar sense cap ensurt per part dels lladres. Com a l’ Alfonso, hi han hagut també 4 veïns afectats a Les Pungoles amb una situació similar, i dos més a Alfou, en poc més d’ un mes.

Si això continua igual, al final la gent haurà de marxar a viure a un altre lloc, per què quan allò qe és més sagrat està en perill, potser és moment de plantejar-se buscar nous llocs on viure amb tranquilitat. Aquesta xacra és de difícil solució, ningú te un remei infalible que eviti els robatoris, però si que cal proposar i aplicar noves mesures per tal que al menys els veïns vegin que des de l’ Ajuntament s’ està sobre el tema de manera seriosa. Cosa que ara per ara no sembla gaire.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment