Volem el descompte de la deixalleria automàtic.

DeixalleriaTots coneixem com funciona el sistema de descomptes a la deixalleria. Les bonificacions son del 10 % per fer compostatge, un altre 10% per sis aportacions a la deixalleria amb una al menys d’ oli i un altre del 15% si s’ han fet 12 visites a l’ any incloent-hi una d’ oli.

Per tant, podem arribar a un 25 % de descompte. El sistema està totalment informatitzat, de manera que cada vegada que anem a la deixalleria ens demanen la tarja que passa per un lector on s’ enregistra cada una de les visites.

Tot informatitzat, la tarja, el rebut de la taxa d’ escombraries, les aportacions d’ oli, etc. Però a l’ hora de obtenir el descompte resulta que la informàtica  ja no interessa i cal anar en persona a l’ Ajuntament per tal de fer una instància per escrit entre els dies 1 i 31 de gener, dels quals molts son festius, a l’ haver el dia 1 de gener i el dia de Reis i els ponts corresponents i caps de setmana festius.

Per aquesta raó PUSA ha presentat una instància per tal que els veïns no hagin de fer cap tràmit ni gestió per obtenir el descompte i que de manera automàtica qui hagi passat la tarja de la deixalleria obtengui el corresponent descompte.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment