Stop Kàrting: Com estan les coses?

La Plataforma Stop Kàrting que porta ja més de tres anys lluitan per tal que el circuit de karts no es faci al Pla de’n Morató, a tocar de Alfou ens ha demanat que us informessim de les últimes novetats.

Des de PUSA els donem les gràcies per la feina feta durant aquest darrers anys. Si avui no tenim el circuit en marxa es gràcies a ells i a la seva tasca.

Entrem al 4rt any sense kàrting.

La Plataforma Stop Kàrting Llinars, creada a l’any 2009, continua la lluita contra el projecte de construir un circuit de kàrting internacional entre Llinars del Vallès i Cardedeu per considerar-ho desmesurat, antiecològic i antisocial, i perquè implica la destrucció d’un connector biològic i un espai d’alt valor ambiental.

La resolució aprovada pel Parlament de Catalunya al febrer de 2011 que instava al Govern de la Generalitat a reconsiderar la instal·lació del kàrting, on es parlava de “lloc inadequat, de manca de consens territorial i d’obra no prioritària per donar-li ajuts públics”, va ser un èxit indubtable, però no definitiu. Avui sabem que els promotors tècnicament encara tenen la subvenció de 1.800.000 € a fons perdut que els donava la Secretaria d’Esports, però continua obert el crèdit de l’Institut Català de Finances. Això significa que el crèdit està vigent i que no s’ha revocat la decisió de fer el Kàrting.

 

Com a Plataforma Stop Kàrting seguim insistint davant del Govern de CiU perquè no es faci el kàrting i, més enllà d’això, perquè l’espai afectat torni a tenir la consideració de connector biològic per evitar possibles ensurts en el futur, donada la manca d’una resposta concreta des de l’administració. Per això mantenim els dos contenciosos administratius contra la modificació puntual del Pla General i del Pla Especial que va impulsar l’Ajuntament de Llinars per poder encabir el kàrting en uns terrenys d’alt valor ecològic. Aquests contenciosos administratius els estem pagant amb les quotes dels socis/es i amb la participació al “Garitu” de la Festa Major de Cardedeu.

 

Sabem, a més, que els promotors continuen buscant suport econòmic al seu projecte i que l’alcalde de Llinars, el Sr. Martí Pujol, no vol en absolut tenir en compte la resolució del Parlament de Catalunya.

Per tot això, i per continuar aquesta lluita, necessitem  ampliar el nombre de socis/es. Amb una quota anual de 15€ pots contribuir a evitar una nova destrossa al territori i el que suposaria un impacte acústic important als barris d’Alfou de St. Antoni de Vilamajor, al Poble Sec i a la Granada de Cardedeu i a Sant Josep, Pla del Morató i Turó Tres Pins de Llinars del Vallès.

FES-TE SOCI/A!: http://stopkarting.blogspot.com.es/p/fes-te-soci.html.

 

Associació Plataforma Stop Karting Llinars

 

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment