Gran èxit de la Conferencia sobre la recepció de les urbanitzacions.

Ahir divendres va tenir lloc a La Rectoria de Sant Julià d’ Alfou la conferència anunciada la setmana passada sobre el recepcionament de les urbanitzacions, els pros i contres, l’ opinió dels experts, el seu cost i la normativa que la regula.

Prop de 70 persones van assistir-hi, entre veïns d’ Alfou i de Les Pungoles. No va haver cadires per a tothom, la qual cosa demostra clarament que el tema objecte de debat era de l’ interès dels veïns. ( a la fotografia podeu veure que la sala ja estava força plena 15 minunts abans de l’ hora de començament de l’ acte ).

Un cop feta l’ exposició per en Ferran Calvera, regidor del PUSA a l’ ajuntament, es va passar a un interessant debat amb nombroses preguntes i intervencions dels assistents. PUSA va passar un power point on pas a pas ens varem introduïr en la problemàtica que actualment te plantejada la urbanització de Les Pungoles i que potser en un futur, ens podem plantejar a Alfou.

Volem manifestar que el nsotre partit va convidar a l’ Ajuntament i a la Junta a intervindre com a ponents de l’ acte, sense que rebessim resposta en un sentit o altre.

Des de PUSA volem donar les gràcies a la Junta d’ Alfou per haver enviat la convocatòria als veïns, a l’ Ajuntament per haver-nos facilitat el projector, i naturalment, a tots els veïns que van assistir-hi.

Us prometem que des de PUSA seguirem informant-vos amb noves conferències que tractin temes propers a tots vosaltres.

Gràcies a tots.

Comparteix

3 Responses

 1. Bé, vaig assistir ahir a la conferència i penso que va anar molt be, tant per la informació que es va donar com per l’assistència de tantes persones que demostra que es un tema que ens interessa als veïns i veïnes.
  De totes formes el fet de que la fes el PUSA, als que cal agreir-ho, va quedar limitat el tema. M’hagués agradat que hagués estat també com a ponent algú que defensés la no recepció per tenir més elements de contrast.
  Crec que és necessari que el tema de la recepció es parli a la propera assemblea de propietaris que convoqui la junta i així ho demanarem alguns veïns per escrit.

  continuem debatem i entre tots i totes hem de decidir
  Pau Diaz (veí d’Alfou)

  • Si enteneu que cal una assemblea específica per parlar del tema sols cal que la demaneu a la Junta de manera oficial. Crec tal com dius que la conferència va ser molt aclaridora en forces aspectes i com bé dius, no hagués estat de més que algun membre de la Junta intervingués com a ponent també del tema tractat. Ja hem manifestat que PUSA va convidar a totes les parts interesades, Junta de Conservació i Ajuntament. No val voler participar a la conferencia per decissió lliure, aquí PUSA poc podia fer al respecte.

 2. Mi mensaje es para felicitar a la señora Ana Castillo por su gran trabajo en defender los problemas del barrio d` Alfou, (tengo entendido que ha presentado escritos denunciando carencias en nuestro barrio,) personas asi necesita el barrio,gente honrada que defiende al pueblo un saludo al PUSA y felicitaros por esa gran persona que es Ana.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment