Donem satisfacció a la Junta de l’ EUC de Les Pungoles

ma pungoles 3Fa unes setmanes publicàvem al nostre web i al de Les Pungoles Opina i Viu una informació sobre l’ Assemblea de Veïns de la urbanització de Les Pungoles. La informació anava acompanyada d’ una fotografia d’ esquena als assistents, on les úniques persones reconeixebles eren els membres de la Junta, el Alcalde de Sant Pere i el regidor d’ obres de Sant Antoni, Pep Guardi. Estem segurs que per la seva part, com a persones públiques no van posar cap problema en sortir a la foto. Per tant, les úniques persones que podien invocar la llei de protecció de dades per tal de no sortir , eren el resta de membres de la Junta. Fetes les consultes pertinents. L’ autoritat catalana de protecció de dades ens ha informat que podem penjar la foto de l’ acte sempre que les persones que hi surtin no puguin ser reconegudes, si així ho manifesten. Donant compliment a la llei, hem procedit a fer impossible el reconeixement de les persones que hi van assistir, malgrat no haver-nos informat  si tots els membres de la Junta o sols alguns d’ ells van objectar ser a la foto en qüestió.

Realment, considerem que estar a una Junta de Conservació, implica tenir una certa faceta pública, i que vetar el dret a informar, d’ un acte obert al públic, sobre temes que afecten als interessos i serveis públics , no deixa de sobtar. En qualsevol cas respectem la seva voluntat i hem donat cumpliment a la seva demanda.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment