Ordenació del trànsit a les urbanitzacions, ja!!!!

PUSA va demanar  a la reunió que varem tenir amb la Junta d’ Alfou, una nova ordenació del trànsit a Alfou. Concretament vem demanar que s’ estableixi per quinzenes l’ aparcament a cada banda del carrer. D’ aquesta manera, quan passés la màquina de netejar els carrers, podria fer-ho a la banda on no hi haguessin els cotxes aparcats. Una simple mesura d’ eficiència. No te sentit que si pasen la màquina, als llocs on queden els cotxes s’ acumulin les fulles, i que a la primera volada de vent, el carrer torni a estar brut. També varem demanar que hi hagi un calendari de neteja dels carrers acordat i preestablert amb l’ Ajuntament. No te sentit que passi l’ operari de la brigada amb el bufador i hagin de transcórrer tres i quatre dies per tal que la màquina de l’ ajuntament acabi la feina. En aquest sentit hem presentat una instància per tal que l’ Ajuntament doni una resposta a aquesta petició.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment