El pacte de la vergonya arriba a les 1637 visites.

L’ engany en les negociacions d’ ERC de Vilamajor ha estat seguida per més de 1.600 persones, veïnes de Sant Antoni de Vilamajor.

Com deiem a l’ article, en cap cas critiquem el pacte entre ERC i CiU, que és lícit i totalment respectable en democràcia. Altra cosa és com ERC ha fet servir als regidors de PUSA i CanVi per tal d’ obtenir els màxims rèdits en la negociació amb CiU. Han estat moltes les reunions fetes entre els regidors d’ ERC, CanVi i PUSA a fi i efecte d’ arribar a un pacte de govern alternatiu d’ esquerres, on les urbanitzacions tindrien una força d’ igual a igual al nou ajuntament. Mentre de bon començament CiU va dir-nos clarament, sense enganys ni mentides, que la seva prioritat era un pacte amb ERC, aquesta per contra, va mantenir durant 10 dies converses per formar govern amb PUSA i Canvi, fonamentant-les amb enganys i la mentides com a eina de pressió en la seva negociació amb CiU, dient-nos una i altre vegada que estaven decidits a fer un tomb en la forma de fer política a Sant Antoni, sense cap consideració envers els 6 regidors de l’ oposició que van participar a les negociacions, a les seves famílies,al seu temps lliure i a les seves il·lusions. Una manera de fer política que pensavem era d’ un altre època. Sr. Lera, prenem nota per a properes ocasions.

Facebook 1635 visites

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment