Demà 13 de juny es constituirà el nou Ajuntament.

Ple constitucioDemà a les 12.00h del migdia es constituirà el nou Ajuntament per als propers 4 anys. Seràn nomenats els regidors que prometran el càrrec i s’ escullirà nou Alcalde/ssa.

Un cop més com fa 4 anys, cap dels partits d’ àmbit nacional ha volgut pactar amb el PUSA, malgrat l’ única demanda irrenunciable per al pacte fos la creació d’ una regidoria d’ urbanitzacions amb atribucions pròpies. Ni ERC, ni CiU han volgut que la gent de les urbanitzacions s’ integressin en un govern de tots. Tenint en compte els resultats del 24 de maig, amb un 50% dels vots a Alfou i un 34% a les altres tres urbanitzacions, entenem que excloure’ns del govern per sistema, és un error. Si realment vol fer-se que les urbanitzacions s’ integrin al poble, no pot deixar-se de banda que quasi 500 veïns de les urbanitzacions han votat PUSA, un 42% del total del vots. Per la nostra part, seguirem treballant amb l’ Alcaldessa per tal que d’ una vegada, no siguem els grans oblidats del municipi. Deixarem la mà estesa a CiU i a la Alcaldessa per tot allò que siguin polítiques d’ integració de les Urbanitzacions al municipi i ho farem com sempre defensant els veïns de les 4 urbanitzacions que molt majoritàriament han pensat que PUSA els ha representat amb molta dignitat, honradesa i dedicació.

Toca treballar més i més i més per que d’ aquí 4 anys, els veïns que han votat altres forces en clau de país, s’ adonin que sols nosaltres mateixos podrem solucionar els nostres problemes.

Gràcies a tots.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment